Veilig betalen

Bij Retour Jeans winkel je veilig en betrouwbaar. Jouw bestelling kan worden afgerond via de onderstaande betaalmethoden:

 

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel waarmee je jouw bestelling direct kunt betalen via de vertrouwde internetomgeving van je eigen bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven.

 

Bancontact (alleen voor Belgische consumenten)
Bancontact is een online betaalmiddel waarmee je jouw bestelling direct kunt betalen via de vertrouwde internetomgeving van je eigen bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven.

 

Klarna
Met Klarna ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Klarna biedt de mogelijkheid je bestelling binnen 30 dagen te betalen. Let op! Achteraf betalen is niet voor iedereen mogelijk. Klarna voert een kredietcheck uit en laat direct zien of jouw betaling goedgekeurd is of geweigerd wordt. Retour Jeans kan de reden van weigering niet inzien.

 

PayPal
PayPal biedt een veilige manier om online betalingen te regelen binnen je eigen PayPal account. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

 

Creditcard

 

SOFORT
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kan rechtstreeks geld overgemaakt worden vanaf de eigen betaalrekening.

Het is helaas niet mogelijk om meerdere kortingscodes te combineren in één bestelling.

Wanneer het niet lukt om je kortingscode te verzilveren, dan vragen wij je de volgende stappen te controleren:

– Is de kortingscode nog geldig?
– Heb je de kortingscode correct ingevuld? Verwijder spaties aan het einde van de code.
– Is de kortingscode geldig op de items in jouw winkelmandje?
– Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes tegelijk te verzilveren bij één bestelling. Heb je al een andere kortingscode ingevuld? Dan wordt de tweede kortingscode helaas niet geaccepteerd.

Zijn alle bovenstaande stappen doorlopen en werkt de kortingscode nog niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klarna voert een kredietcheck uit en laat direct zien of jouw betaling goedgekeurd is of geweigerd wordt. Retour Jeans kan de reden van weigering niet inzien. Wij raden je aan om de bestelling opnieuw te plaatsen en te kiezen voor een andere betaalmethode. Neem hier contact op met de helpdesk van Klarna voor meer informatie omtrent de geweigerde bestelling.

Wanneer je een kortingscode met een vast bedrag hebt gebruikt, dan wordt deze verdeeld over de producten in je bestelling. Als je artikelen retourneert, dan krijg je de prijs van het artikel minus de korting per artikel terug.

 

Bijvoorbeeld: Je hebt vijf artikelen besteld en gebruikt een kortingscode met een vast bedrag van €10,-, dan heb je op elk artikel €2,- korting gekregen. Stuur je een van deze artikelen terug, dan ontvang je het bedrag wat je ervoor betaald hebt (de verkoopprijs) minus €2,-.

Het is helaas niet meer mogelijk om je kortingscode achteraf toe te voegen. Sommige kortingscodes blijven geldig, zodat je deze bij een volgende bestelling toch nog kunt gebruiken.